Starity

Drake teherbe ejtett egy pornósztárt?

2017. május 04. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper minden bizonnyal nem így képzelte el a majdani családalapítást...

hirdetés

Drake most aztán bajban van, ugyanis az a hír járja a tengerentúlon, hogy Sophie Brussaux, egykori pornósztár az ő gyermekét hordja a szíve alatt. A nő azt állítja, bizonyítéka is van, hogy a kislánynak a rapper az apja, és már fel is bérelt két sikeres védőügyvédet, hogy a későbbi germekelhelyezési perben képviseljék őt és az édekeit.

Drake sajtóképviselője – akit januárban Sophie-val már lencsevégre kaptak – úgy nyilatkozott az E! Online-nak az ügyben, hogy valószínűtlen, hogy a gyerek Drake-é, de a pletykákat nem tagadta teljesen.

Ha a gyermek Drake-é – amiben ő maga nem hisz –, akkor annak megfelelően fog cselekedni, hogy a kicsi javait szolgálja. Ennek a nőnek nagyon megkérdőjelezhető a háttere. Beismerte, hogy több kapcsolata is volt párhuzamosan. Megértjük, hogy problémás számára az Egyesült Államokva való áttelepülés. Nem ő az egyetlen nő, aki azt állítja, teherbe esett, [csak hogy zöldkártyát szerezzen].

A rapper mögött álló csapat szerint Brussaux más neves előadókkal is ágyba bújt akkoriban, amikor Drake-kel, így egyáltalán nem biztos, hogy az övé a gyermek. A TMZ jóvoltából a nő egyébként egy üzenetváltást is nyilvánosságra hozott, hogy alátámassza, milyen durván bánt vele egykori szeretője, ami ugyancsak az ő malmára hajtja a vizet.

Drake: Azt akarom, hogy vetesd el a gyereket.

Sophie: Nem ölhetem meg a babámat csak hogy a kedvedre tegyek

Drake: A kedvemre tegyél? Baszódj meg!

Sophie: Micsoda?

Drake: Tudod, mit csinálsz. Azt gondolod, ezáltal pénzhez juthatsz.

Drake maga egyelőre nem kommentálta a híreszteléseket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek