Starity

Ösztönző új videóval jelentkezett a Halestorm

2017. május 05. 10:10   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a Dear Daughter című dalhoz forogtak a kamerák, a végeredmény pedig egy mély tartalmú kisfilm lett.

hirdetés
Ösztönző új videóval jelentkezett a Halestorm

Bár az amerikai csapat a hírek szerint hamarosan új lemezen kezd dolgozni, jelenleg még legutóbbi albumukkal foglalkoznak. A 2015-ben megjelent Into The Wild Life című nagylemezük több száma is motiváló, bátorító üzenettel rendelkezik: ezek közül az egyik legkülönlegesebb a Dear Daughter, mely elsősorban a rajongótábor nőtagjaihoz szól. 

Remélem, hogy ezen a dalon keresztül terjeszthetem azt az inspirációt és bátorítást, amit én is kaptam. Járjátok a saját utatokat, hölgyeim (és uraim). Én vagyok rá az élő bizonyíték, hogy semmi sem lehetetlen

mondta a Halestorm frontasszonya, Lzzy Hale. 

A frissen közzétett videóban nőket és fiatal lányokat egyaránt láthatunk különböző élethelyzetekben. A kisfilm világosan tükrözi a dal mondanivalóját, miszerint az élet nem könnyű, de semmi sem lehetetlen, kellő kitartással sokra vihetjük.

Az édesanyám mindenben támogatott engem és testvéremet [Arejay Hale, az együttes dobosa – a szerk.]. Mellettünk állt, mikor megalapítottuk az együttest. Azóta lehetőségem volt rengeteg fiatal lányt megismerni; sokuk szülei hasonlóan segítőkészek, de nem mindannyiuknak van ilyen szerencséje. Ez a dal nekik szól. Különös szerzemény, azt írtam bele, amit, ha anya lennék a saját lányomnak mondanék

 mesélte Lzzy.

A közeledő anyák napja alkalmából jelent meg most a videó, az együttes tagjai pedig arra bátorítják rajongóikat, hogy ebben az ünnepi időszakban a #deardaughter címkével ellátva osszák meg azokat az édesanyjukkal, lányukkal, lánytestvérükkel kapcsolatos történeteket, amelyek mások számára is inspirálók lehetnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek