Starity

Ian Somerhalder és Nikki Reed máris elárulta volna a baba nemét?

2017. május 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szerelmesek csak néhány órája hozták nyilvánosságra, hogy babát várnak.

hirdetés

Ha valamit megtanultunk a sztároktól, az az, hogy nagyon rafináltak tudnak lenni, ha valaminek (például gyermekük nemének) az eltitkolásáról van szó. Ian Somerhalder és Nikki Reed néhány órával ezelőtt, az Instagramon hozták nyilvánosságra, hogy szülői örömök elé néznek, rajongóik pedig máris azt találgatják, milyen nemű lehet az Alkonyat sztárjának szíve alatt növekvő magzat.

Sokan úgy vélik, a színészpáros már el is árulta a kicsi nemét, ráadásul mindannyiunk szeme előtt. Azzal érveltek, hogy talán nem véletlenül esett Nikki választása arra a bizonyos kék ruhára, amit azon a képen visel, mellyel nyilvánossságra hozták, hogy áldott állapotban van. A ruha színe ugyanis akár azt is jelezheti, hogy egy kisfiú van úton, de a pletykákat egyelőre se meg nem erősítette, se nem cáfolta a sztárpár.

Drága barátaink, családunk, és a világ többi része! A 38 évem során ezen a Földön, sosem tapasztaltabb még ennél erőteljesebbet és gyönyörűbbet. Elképzelni sem tudok annál izgalmasabbat, amit a következő fejezet tartogat számunkra, és azt szerettük volna, ha erről tőlünk hallotok először. Ez a legkülönlegesebb időszaka az életünknek, így hármunk között akartuk tartani, ameddig lehetséges, élvezve a napokat egymással és a kicsinkkel, aki máris gyorsan nő..., hiszen ezt teszik, gyorsan felnőnek. Köszönjük a támogató, kedves energiákat!

– írta Ian a fenti kép mellé.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek