Starity

Két perc alatt elfogyott az összes jegy Harry Styles turnéjára

2017. május 05. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction sztárja rekordot döntött szólóban: kevesebb, mint három perc alatt az összes jegy elfogyott a koncertjeire világszerte.

hirdetés
Két perc alatt elfogyott az összes jegy Harry Styles turnéjára
Fotó: Harley Weir

Mind a 29 dátumot telt házasnak mondhatja Harry Styles, annak ellenére is, hogy több helyszínre is csak megelőző kóddal lehetett jegyet vásárolni. A londoni kevesebb, mint öt perc alatt írhatta ki, hogy „sold out”, míg az amerikai 13 állomás ezt magáról három percen belül mondhatja el.

Az énekes ellátogat majd Európába, Ausztráliába, Új-Zélandba, Szingapúr, Japánba és Észak-Amerikába is. Harrynek ezzel sikerült megtörnie a Ticketmaster összes létező rekordját, és az egyik legkeresettebb turné lett a világon.

 

@harrystyles által megosztott bejegyzés,

Styles önmagáról elnevezett lemeze a Columbia Records gondozásában jelenik meg május 12-én. Erről már három szerzeményt be is mutatott: Sweet Creature, Ever Since New York és a kislemez Sign of the Times.

Meg vagyok hatva, köszönöm szépen. Ha nem találkozunk ezen a turnén, visszatérek következő évben, ha még mindig szeretnétek. Szeretettel, Harry

– írta az énekes Twitter-profilján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek