Starity

Dokumentumfilm készül Demi Lovato életéről

2017. május 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már lassan eltelt egy évtized azóta, hogy a színész-énekesnő bemutatkozott a Disney Channel szárnyai alatt, így elsősorban karrierje alakulását fókuszba állító film készül az életéről.

hirdetés

Demi a Twitteren hozta nyilvánosságra, milyen izgatott, amiért hamarosan a rajongói is megismerhetik az ő igazi énjét a YouTube-on bemutatásra kerülő I Am: Demi Lovato című alkotás keretein belül. Arról ugyan egyelőre nem hullott le a lepel, hogy pontosan mikor is tekinthetjük meg a filmet, de minden bizonnyal nagyon rövid időn belül.

Fotó: Twitter / Demi Lovato (screenshot)

Az alkotás maga a kulisszák mögé enged majd bepillantást nyernünk, hogy hogyan is készült az énekesnő legújabb korongja. Saját elmondása szerint az elmúlt egy év volt élete legmeghatározóbbja mind karrier, mind magánélet szempontjából, így a film minden bizonnyal nemcsak az új lemez rögzítésének folyamatát tartalmazza majd, hanem megismerhetjük, milyen tapasztalatokkal és érzésekkel gazdagodott Demi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek