Starity

Miles Heizer szerint olyat látnának a nézők a 13 okom volt folytatásában, amit sehol máshol

2017. május 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Továbbra sem biztos, hogy a Netflix berendeli a 13 okom volt második évadát, ám annak készítői és szereplői nagyon reménykednek benne. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Miles Heizer szerint olyat látnának a nézők a 13 okom volt folytatásában, amit sehol máshol
Fotó: Netflix

A sorozatban Alex Standallt alakító Miles Heizer a The Hollywood Reporternek adott interjút az esetleges folytatással és az első évad fináléjával kapcsolatban, ami az ő karaktere számára nem ért boldog véget. Alex ugyanis főbe lőtte magát, de szerencsésen túlélte az öngyilkossági kísérletet, mivel időben kórházba szállították. Az események fényében joggal merül fel a kérdés, hogy egyrészről életben marad-e, másrészről nem Tyler Down (Devin Druid) volt-e az, aki meghúzta a ravaszt, hiszen erre utaló képsort is láthattunk.

Miles megerősítette, hogy Alex valóban öngyilkos lett, de túlélte, és a második évad erre a fordulatra is reflektálna.

Érdekes, milyen sok a hasonlóság Alex és Hannah [Katherine Langford] között, mert az epizódokban több figyelmeztető jel is volt a végkimenetelre vonatkozóan. Az, hogy Alex túlélte az öngyilkossági kísérletet, olyasvalami, amit nagyon ritkán láthatunk a képernyőn, és talán sokkal gyakrabban előfordul, mint ahogy azt a nézők gondolják. Az emberek olykor ki akarják oltani az életüket, de nem mindig járnak sikerrel. Biztos vagyok abban, hogy őrült következményeket von maga után ez a tett, és érdekes lenne ebbe beleugrani a második évadban

– magyarázta a színész.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed segítségre szorulsz, vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget, a krízishelyzetben lévők részére fenntartott ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámon! Online segítséget itt kaphatsz, illetve, kérjük olvasd el ezt az oldalt! Ha azt látod, hogy más szorul segítségre ezt az oldalt olvasd el, hogy tudd mit tehetsz érte!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek