Starity

Klippremier: David Guetta ft. Nicki Minaj & Lil Wayne – Light My Body Up

2017. május 06. 21:09   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A slágergyanús szerzemény klipje nemrég érkezett meg. Nicki Minaj a szokásos formáját hozza, dögösen táncol a kisfilmben.

hirdetés

Pontosan tegnap került fel a klip David Guetta, Nicki Minaj és Lil Wayne Light My Body Up-jához. Sokak szerint pont olyan pörgős lett mint amire számítani lehetett. Ráadásul így bebizonyosodott hogy valóban igaz volt a hír miszerint klip is készül a dalhoz.

A klipet mégcsak tegnap tették közzé de már több millióan voltak rá kíváncsiak a YouTube-on. Nicki Minaj szokásosan a legdögösebb ruhákat és kellékeket vette fel a klip hatása érdekében, és egy gyönyörű arany kanapét is választottak a hölgyemény ülőhelyéül.

A kisfilm méltóan tükrözi a dal mondanivalóját, a visszajelzések szerint rengeteg embernek tetszett eddig még csupán ezer dislike-ot kapott, és 36 ezer likeot. Azért lehet érezni hogy merre billen a mérleg, szóval remek visszajelzéseket kaptak!

Most pedig nézzétek meg ti magatok is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek