Starity

Öt zenei hír, amiről lemaradhattál

2017. május 06. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben öt olyan dal - vagy klippremiert fogunk bemutatni, amiről még nem írtunk, pedig fontosnak találhatjuk. Nézzük is meg, melyek ezek!

hirdetés

1. Halsey – Eyes Closed

Az amerikai származású Ashley már korábban közzé tette új száma borítóját, ám maga a dal, audiós verzióban május 4-én debütált.

2. Linkin Park – Good Goodbye ft. Pusha T & Stormzy

A Kiiarával is összeműködő fiúcsapat és Pusha T rapper, valamint Stormzy, szintén rapper, közös számmal rukkot elő, immár április közepén, viszont a hivatalos videoklip mostanra jelent meg, május 5-én.

3. Paramore – Told You So

A Paramore nevű együttes nemrég tért vissza, Hard Times című dalukkal, ám most már nem pihennek: Told You So című daluk is megjelent.

4. Noah Cyrus – Say Together

Miley Cyrus kishúga az év elején jelentette be, hogy hamarosan új lemezt dob a piacra, ehhez adott egy kis ízelítőt: itt van legőjabb dala!

5. Wilkinson – Run

A 28 éves zenei producer már Karen Hardinggal is működött együtt, 2017-ben számos új slágerrel rukkolt elő, mint például a május 05-én feltöltött Runnal. A videó akárcsak a Sweet Lies, Live At The Pool változatban jelent meg. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek