Starity

Nikki Reed saját márkája elstartolt

2017. május 07. 13:01   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki Reed elég sokoldalú. Nem csak színészkedik, hanem a zenélésben és a rendezésben is próbára tette már magát, ahogyan a tervezésben is. Többek között, tervezett már ékszereket, pórázokat és táskákat is. Most pedig itt a saját márkája!

hirdetés

Egy évvel ezelőtt nagyot álmodott, és eltervezte azt, hogy létrehozza a saját márkáját, ami az újrahasznosításon és a fenntarthatóságon alapszik, így született meg a BaYou With Love. A tegnapi naptól kezdve lehet előrendelni, a weboldalon pedig találunk nadrágokat, pizsamákat, otthon és szépségápolási részleget, de az kismama társairól sem feledkezett meg, így egy »Mamas« részleg is van.

Az árak egyébként meglehetősen borsosak: egy-egy darab 100-260 dollár között mozog (28-tól 75 ezer forint).

Az állapotos színésznő nagyon büszke a vállalatára, amit a Freedom Of Animals alapítójával, Morgan Bogellel közösen hozott létre. Természetesen Ian is büszke feleségére, aminek Instagramon adott hangot.

Megcsináltad :) @bayouwithlove itt van. Annyira hihetetlenül büszke vagyok rád. Ezek a képek olyan szépek. Az egyik kedvenc dolgom benned, hogy megvan rá a képességed, hogy amit eltervezel, azt véghez is fogod vinni! Hallgattam, ahogyan egy évvel ezelőtt beszélni kezdtél a vállalkozásról, néztem az időt és a szeretetet, amit erre szenteltél, most pedig látom, hogy valóssággá vált ilyen rövid idő alatt... ez egyszerűen észbontó. Igazán lenyűgöző. Tudom, hogy milyen sokat jelent neked, és mindenki másnak is. Én csak azt akarom, hogy tudd, mennyire büszke vagyok rád, 100%-ig mögötted állok. Annyira izgatott vagyok, hogy láthatom, ahogyan gyarapszik az idő során. Gratulálok, egyetlen szerelmem! A férjed

– írta a megható sorokat Ian Somerhalder.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat ruha márka
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek