Starity

Ruhamustra: MTV Movie & TV Awards 2017

2017. május 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este került megrendezésre az MTV mozgóképes alkotásokat díjazó átadója, így azt vettük most górcső alá, mit viseltek a legnagyobb sztárok a vörös szőnyegen.

hirdetés

Holland Roden

A Teen Wolf sztárja bár általában jól választ ruhát, most kissé melléfogott ezzel a szürke színű, tollakkal, flitterekkel és különböző anyagokkal megspékelt ruhával, ami miatt szélesebbnek tűnt, mint amilyen. Bár jó pont, hogy sminkjét a ruha színéhez igazította, de maga a szett túl soknak tűnt.

Allison Williams

A szőke szépség egy arany és zöld színekben pompázó, flitterekkel kirakott miniruhát viselt, hozzá színben passzoló platform cipővel. Mivel a ruha maga nagyon feltűnő volt, egyszerű frizurát és sminket csináltatott hozzá.

Hailee Steinfeld

A mindössze 20 éves színésznő tudja, hogyan hangsúlyozza előnyös tulajdonságait, így napbarnított bőrét és csinos alakját kiemelendő egy lila színű, izgalmas szabásvonalú kreációt vett fel a rangos eseményre. E színvilág sminkjében is visszaköszönt, haját pedig kiegyenesítve hordta.

Zendaya

Az előszeretettel feltűnősködő Zendaya ezúttal visszafogottan elegáns volt az alább látható, zöld színű, virágmintákkal díszített kreálmányban, ami az '50-es évek hangulatát idézte. Ezúttal a színésznő frizurája sem volt kaotikus: laza hullámokba szárítva viselte.

Alexandra Daddario

A Baywatch főszereplője egy fekete-fehér színekkel operáló, lágy anyagú, különleges szabású ruhát viselt, ami jól hangsúlyozta kecses vonalait, ám a sminkjéről már nem mondhatunk el hasonló jókat. Alexandra mivel már nem új Hollywoodban, illene megtanulnia, hogy a kevesebb olykor több.

Shelley Hennig

Ahogy kolléganője, Holland, úgy a Teen Wolf másik női sztárja is rosszul döntött, ami ruháját illeti. Elképzelésünk sincs, ki és miért beszélte rá az egyébként csinos színésznőt erre az alakját elrejtő és torzító, hosszú ujjú, fehér borzalomra.

Emma Watson

A szépség és a szörnyetegben nyújtott alakításáért díjat nyert színésznő csinos volt, mint mindig. Fekete-ezüstben játszó, rafinált szabású ruhája remekül kiemelte irigylésre méltó alakját, amihez színben illő cipőt és kiegészítőket választott.

Cara Delevingne

Cara Emmához hasonlóan szintén a fekete-ezüst színkombináció mellett tette le a voksát, amihez térd fölé érő csizmát húzott. A MET-gálával ellentétben ezúttal inkább az egyszerűség híve volt mind smink, mind „frizura” tekintetében.

Katherine Langford

A 13 okom volt sztárjának megjelenésében egyszerűen nem találunk hibát! Katherine egy lágy esésű, piros színű kreációt viselt, amihez színben passzoló táskát és szandált választott. Makeupjával a szemeit hangsúlyozta, hosszú barna haját pedig nyárias hullámokba rendezve viselte.

Shay Mitchell

Az egzotikus külsejű, barna hajú szépség egy tőle szokatlan, izgalmas szabásvonalú, mélyen dekoltált, tigriscsíkos kisestélyit vett fel a díjátadóra, amihez ugyanolyan mintázatú fülbevalót párosított. Hosszú tincsit kiegyenesítve hordta, smink tekintetben pedig szemei kaptak nagyobb hangsúlyt.

Jordana Brewster

A Halálos iramban-sorozat Miája maga volt a letisztult elegancia: ruhája egyszerűségében volt nagyszerű, amihez színben passzoló, hangsúlyos sminket kapott, frizuráját pedig kontyba tűzette fodrászával.

Zara Larsson

A svéd énekesnő a színek játékának tekintette a rendezvényt, így egy kissé lezser, pomponlányhoz illő kék-bordó-sárga ruhát viselt térd fölé érő, ezüst színű csizmával. Ha ruhája nem is illett az esemény színvonalához, makeupjában és frizurájában nem volt hiba.

Camila Cabello

Cami teljesen rákattant a virágmintákra, legalábbis erre utalt, hogy az est folyamán általa viselt ruhák mindegyikében visszaköszönt ez a motívum. A vörös szőnyegre egy fekete alapon színes virágokat felvonultató kreációban lépett, amihez színben illő táskát és szandált párosított. Megjelenését hullámos frizurájával tette még bohókásabbá, sminkjében pedig a természetes árnyalatok domináltak.

Noah Cyrus

Miley húga Camilával szemben oda nem illő hatást keltett. Az általa felvett fekete szaténegyüttesben olyan volt, mintha most ébredt volna fel vagy épp edzésről esett volna be az átadóra. 

Gal Gadot

Ha már a fekete színnél tartunk, Gal megmutatta, milyen is egy elegáns szett: mélyen dekoltált, csipkeszegélyben végződő ruhája nőiesen elegáns volt és remekül hangsúlyozta kifogástalan alakját. Egyedül a sminkjével lőtt kicsit mellé, ugyanis szeme alatt túl vastag rétegben vitték fel a festéket, ám összességében jól nézett ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek