Starity

Film készül a Teen Wolfból?

2017. május 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV népszerű drámasorozatának főszereplője nem tartja kizártnak, hogy egyszer ismét előveszik Scott McCall történetét.

hirdetés
Film készül a Teen Wolfból?
Fotó: MTV

Néhány héttel ezelőtt befejeződött a Teen Wolf forgatása, annak készítői és szereplői pedig már csak arra várnak, hogy végre a rajongók is szemtanúi legyenek a finálénak. Erre ugyan még várnunk kell kicsit, ugyanis a sorozat utolsó tíz epizódja majd csak az év második felében kerül sugárzásra. Jó hír, hogy a főszereplőket életre keltő színészek megjelentek a tegnap megrendezett MTV Movie & TV Awardson, ahol az ET riporterének sikrült elcsípnie a Scott-tot életre keltő Tyler Posey-t, aki elárulta, mire számíthatunk a későbbiekben.

A legtöbb kérdés megválaszolásra kerül

– mondta, majd hozzátette, hogy ennek ellenére is maradnak elvarratlan szálak, nyitva hagyott kiskapuk.

Talán egy nap visszatérünk egy film vagy egy sorozat keretein belül. Én a szívem mélyén szeretném, ha ez megtörténne, így akarom is, hogy legyenek nyitva hagyott ajtók, de amúgy egy nagyon jó lezárást készítünk mindenki és minden számára, amit a sorozat die hard fanatikusai imádni fognak. Értük lesz olyan, amilyen.

A színész továbbá azt is elárulta, hogy annak idején, amikor bejelentették a sorozatot, nem hitt annak sikerében, így annál nagyobb volt a meglepetése, amikor a tévénézők beleszerettek a történetbe és annak karaktereibe. Ő maga egyébként nagy rajongója az eredeti filmnek, és úgy érzi, ahhoz méltó, jó munkát végeztek a sorozat készítése során.

Így ünnepelte a stáb a 100. epizód „dobozba” kerülését

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek