Starity

Kárpáti Rebeka a főszereplője az eXtensive új kisfilmjének

2017. május 08. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2013-as Miss Universal Hungary a Jóban Rosszban után új szerepben próbálta ki magát.

hirdetés

Kárpáti Rebeka a Facebookon számolt be arról, hogy nemrég részt vett az eXtensive zenekar klipforgatásán, méghozzá főszereplőként, ugyanis ő is feltűnik a 2014-es A Dal versenyzőinek újdonságához forgatott kisfilmjében. Maga a nóta a #tindertündér címet viseli, és Héjja Krisztián frontember szerint a netes társkeresők felhasználóinak mutat görbe tükröt.

Nagyon elfoglaltak az eXtensive srácai, hiszen épp turnén vannak, de még a kiutazásom előtt egy őrült napot töltöttünk együtt, legújabb daluk, a#tindertündér klipjének forgatásán, melyben én is szerepet kaptam. Ti egyébként mit gondoltok a Tinderről? Sokan vagytok regisztrálva? Van valami jó sztoritok ezzel kapcsolatban?

– írta facebookos bejegyzésében Rebeka.

Fotó: Facebook / Kárpáti Rebeka

A színésznőként szárnyait bontó modell jelenleg a TV2 Ázsia Expressz című műsorát forgatja, az együttes pedig tavaszi fellépéssorozata közepén jár. Arról azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ, mikor jelenik meg a közös munka gyümölcse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek