Starity

Demi Lovato megint szingli

2017. május 09. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Confident énekesnője néhány hónap randizás után nemrég pontot tett sportoló kedveséhez fűződő kapcsolata végére.

hirdetés

Demi Lovato 2016 végén kezdett találkozgatni Guilherme ''Bomba'' Vasconcelosszal, és bár kapcsolatukat nyíltan is felvállalta, végül belátta, hogy a férfi nem hozzá illik, így barátságban ugyan, de elváltak egymástól. Egy, az énekesnőhöz közel álló barát úgy számolt be az E! Online-nak, miszerint a szakítást pár hete Demi mondta ki, de ennek ellenére nincs harag a felek között.

Fotó: Instagram / Guilherme Vasconcelos

A barna hajú szépségnek már van tapasztalata a nyilvánosság előtt való szakításban, és egy kapcsolat végetértének megszenvedésében, hiszen múlt nyáron, közel hat év együttjárás után szakított Wilmer Valderrama színésszel. A szerelmesek akkor egy közös nyilatkoztaban értesítették a nyilvánosságot a magánéletükben bekövetkezett változásról.

Majdnem 6 csodálatos év után úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a kapcsolatunknak. Mindkettőnk számára szörnyen nehéz döntés volt, de rájöttünk, hogy sokkal jobbak vagyunk legjobb barátokként. Mindig támogatni fogjuk egymást. Köszönjük mindenkinek, aki az évek során kedves volt hozzánk, és támogatott bennünket

– írták a közleményben múlt júniusban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek