Starity

Selena Gomez odáig van meg vissza, amiért folytatódik a 13 okom volt

2017. május 09. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat executive producereként Selena nagyon drukkolt azért, hogy a Netflix berendelje a sorozat második évadát.

hirdetés

Selena Gomez évek óta hitt a történet sikerében, így annál nagyobb volt az öröme, amikor az abból készült sorozat sikeres lett. Bennfentesek elmondása szerint majd' kibújik a bőréből örömében, amiért a széria sikerén felbuzdulva a Netflix bekérte a folytatást, amiben számtalan izgalmas jelenetnek lehetünk majd szemtanúi.

Selena nem is lehetne boldogabb. Odáig van meg vissza, amiért a kicsikéje, a 13 okom volt megkapta a folytatás lehetőségét. Nagyon hálás, amiért az emberek kapcsolódni tudnak egy ilyen fontos témához, és továbbra is lehetősége adódik arra, hogy fényt gyújtson a fejekben és beszélgetéseket inspiráljon a zaklatás és öngyilkosság témakörökben

– nyilatkozta a forrás, majd így folytatta:

Selena természetesen szeret a kamera előtt állni, de egy valóra vált álom számára az, hogy mögötte is kipróbálhatta magát executive producerként. A 13 okom volt óriási sikerének hatására úgy érzi, a lehetőségek végtelenek.

Fotó: Netflix

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek