Starity

Szexi dalt mutatott be Harry Styles

2017. május 09. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles a Today show-ban lépett fel, ahol az Ever Since New Yorkon, Sign of the Timeson és a One Directionös Stokcholm Syndrome-on kívül új dalát is bemutatta, a Carolinát.

hirdetés

A Carolina mindenképpen az eddigi legszexibb dala Harry Stylesnak, amit egy lány inspirált, akivel egyszer találkozott, legalábbis a dalszöveg szerint. Az albuma május 12-én érkezik, így nem csoda, hogy a jó képű énekes már népszerűsíti az Államokat első szóló munkáját. A Today Show szervezői elmondták, hogy Justin Bieber megjelenése óta nem láttak ekkora hisztériát.

Styles ennek ellenére megkérte, hogy a színpad a megszokottnál alacsonyabb legyen, hogy közelebb lehessen a rajongóihoz

– magyarázta az egyik munkatárs.

Ő egy jó kislány, oh yeah, jó is vele lenni

– hangzik a Carolina, ami egy fülbemászó rock'n'roll szerzemény, a Rolling Stone szerint a Beatles korai éveire emlékeztet (magyar szöveg már elérhető ezen a linken).

Nézd meg a fellépést itt:

Styles a Carolina mellett előadta a Sign of the Times-t, ami ezzel belépett az iTunes US top 3-ba, az Ever Since New Yorkot, és a Stockholm Syndrome-ot is, így feltételezhető, hogy az énekes korábbi 1D dalokat is előad majd egyedül a telt házas szóló turnéján.

Stockholm Syndrome:

Ever Since New York:

Sign of the Times:

via Rolling Stone

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek