Starity

Chester Bennington: „A Hybrid Theory jó volt, de ideje továbblépni”

2017. május 10. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Linkin Park frontembere egy friss interjúban vallott arról, hogyan érez azzal kapcsolatban, hogy a rajongóknak nem tetszik a zenekar új hangzásvilága.

hirdetés

17 évvel ezelőtt került az üzletek polcaira a Linkin Park bemutatkozó nagylemeze, a Hybrid Theory, amit munkásságuk ékkövének tartanak a rajongók. Annál is inkább, hogy újabban egészen más hangzásvilággal kísérletezik az együttes, ami egyrészt csalódással töltötte el a hardcore fanatikusokat, másrészt pedig arra késztette őket, hogy szembesítsék a zenészeket azzal, hogy ez már nem az a Linkin Park, amibe ők annak idején „beleszerettek”.

Nemrég megkérdezték tőlünk, hogy mit gondolunk arról, hogy az emberek szerint eladtuk magunkat. Engem nem érdekel, ha ezt gondolják. Ha szereted a zenénket, az fantasztikus. Ha nem, az is a te dolgod. Fantasztikus

– magyarázta Chester Bennington frontember a Music Weeknek, majd így folytatta:

Ha azt mondod, reklám vagy pénzügyi szempontból váltottunk stílust, hogy így próbáljunk valamilyen módon sikereket elérni, akkor vágd pofán magad! Amikor a Hybrid Theoryn dolgoztunk, én voltam a legidősebb a bandában, a húszas éveim elején jártam. Miért is beszélünk mindig a Hybrid Theoryról? Kurva régen volt, évekkel ezelőtt. Az egy jó lemez, szeretjük is, de basszus, lépjünk már tovább!

A zenekar május 19-én, a Warner Bros. szárnyai alatt dobja piacra hetedik stúdióalbumát, a One More Light-ot, ami összesen tíz szerzeményt sorakoztat fel, köztük a már korábban bemutatott Heavyt. A srácok ezt követően útra kelnek és olyan előadók társaságában turnéznak majd, mint Machine Gun Kelly, a One OK Rock, a Blink-182, a Wu Tang Clan és Snoop Dogg. A hazai rajongók számára jó hír, hogy végre hazánkba is eljut az együttes: június 27-én a VOLT Fesztiválon lépnek majd fel.

via Loudwire

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek