Starity

Ezek a legjobb tanácsok, amiket a hírességek édesanyjuktól kaptak

2017. május 10. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az anyák mindig tudják, mikor mit kell mondani, tanácsaikra pedig bármikor számíthatunk. A hírességek életében is így van ez, most pedig ők maguk árulták el, melyek voltak a legjobb tanácsok, amiket valaha kaptak édesanyjuktól.

hirdetés

Chris Hemsworth

Ha nem élvezed, csinálj valami mást! Ezt mondta édesanyám, amikor az Államokba jöttem. Mikor azon görcsöltem, hogy mi lesz, ha nem kapok munkát, azt mondta: Csak mulass jól! Szeretsz színészkedni, nem? Jó, akkor menj és színészkedj! Érezd jól magad, és ha mégsem jönne be a dolog, akkor is vissza tudsz jönni!.

Zooey Deschanel

Viselj rúzst!

Kristin Chenoweth

Sose függj anyagilag egy férfitől! Keresd meg a szükségleteidre való pénzt! Megtettem, és most szingli vagyok.

Meghan Trainor

A mamám mindig emlékeztet arra, hogy legyek boldog és egy lépés távolságból szemléljem a dolgokat a könnyebb átlátás érdekében, mert ebben az őrült világban könnyen túlterhelődik az ember.

Shannen Doherty

Bármire képes vagy, amit csak kigondolsz, csak adj bele 100%-ot és tegyél érte!

Tia Mowry

Sose érezd rosszul magad amiatt, aki vagy! Ezt mondogatta anyukám, és még azt is, hogy Ha az emberek nem szeretnek, az az ő veszteségük!.

Uzo Aduba

Amikor New Yorkba költöztem, kitett a kocsiból, hogy szálljak vonatra, és azt mondta: Uzo, csak dolgozz keményen! Nem érdekel, mit csinálsz, amíg keményen hajtasz érte. A kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét. Nem tudom, mi vár rád, de valami történni fog!.

Kate Hudson

Az teszi a legjobb édesanyává anyukámat, hogy soha nem támasztott magas elvárásokat a gyerekeivel szemben. Azt szerette volna, ha olyasmivel foglalkozunk, ami a kemény munka ellenére is boldoggá tesz minket.

Jim Parsons

Csak a tükörbe nézett, és azt mondta: Nos, ma is mindent megtettem, ami tőlem telt!, ami magyarul annyit tesz, hogy Ne érezd rosszul magad amiatt, ahogy kinézel!.

Matthew Morrison

Próbálj ne káromkodni sokat és mindig fordíts kellő időt és figyelmet a tisztálkodásra!

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek