Starity

Justin Prentice megtiszteltetésnek érzi, hogy a nézők gyűlölik az általa alakított Bryce-t

2017. május 10. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 13 okom volt sztárja nemcsak elfogadja, hanem egyenesen élvezi, hogy egy sokak által ellenszenvesnek tartott karaktert kell életre keltenie.

hirdetés

Fotó: Netflix

Színészként imádok olyan karaktert alakítani, aki tőlem merőben más... kihívásként élem meg, és én szeretem a kihívásokat

– nyilatkozta az E! Online-nak Justin, és beismerte, hogy azóta kezdett el több figyelmet fordítani a közösségi médiára, mióta sikeres lett a sorozat:

Bryce miatt rengeteg negatív kommentet kaptam a közösségi médián keresztül, ami csodálatos, mert azt jelenti, hogy jól végzem a munkám.

Fotó: Netflix

A 13 okom volt című sorozat folytatását egyébként csak most rendelte be a Netflix, Prentice maga pedig izgatottan tekint a jövőbe – kíváncsi arra, hogyan alakul Bryce sorsa.

Nagyon szeretném látni Bryce szüleit... Szeretnék találkozni velük. Érdekes lenne, mert úgy érzem, az alma nem eshetett messze a fájától

– tette hozzá a színész arra utalva, hogy a bántalmazás talán karaktre szüleinek életében is jelen van, Bryce-nak pedig volt honnan eltanulnia hogyan nem szabad bánni egy nővel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek