Starity

Lezajlott a Miss World Hungary 2017 castingja

2017. május 11. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zsűrinek most se volt könnyű dolga: több száz jelentkezőből kellett kiválasztania a legszebb 20 lányt.

hirdetés
Lezajlott a Miss World Hungary 2017 castingja

Még a pontos névsort ugyan nem tették közzé, de a szakmai zsűri már kiválaszotta a legszebbeket. A nyertes a korona mellett egy vadiúj AUDI A3 autóval is gazdagszik majd. A felkészítő tábor egyébként ebben a hónapban vette kezdetét, ahol különböző alversenyeken díjazzák a kategória legjobbjait.

Én az ország negyedik legszebb hölgyét keresem a lányaim és a feleségem után, de az biztos, hogy a negyedik legszebb hölgy is igazi királynő lesz. Nem az számít, hogy szőke vagy barna, nem az számít, hogy milyen a szeme, sokkal bonyolultabb ez a dolog annál. Az számít, hogy hatással van-e az emberre. Nemcsak ma, hanem következő hetekben, amikor megismerjük, amikor beszélgetünk vele, amikor az ügyességi feladatokat teljesíti, szóval nem csak külső, hanem összességében a kisugárzás számít

– nyilatkozta Németh Balázs az M1 Híradójának.

A tábor során négy lánynak elbúcsúzik a többiektől, ugyanis az élő adásban 16-an küzdenek meg a győzelemért. A döntő 2017. június 18-án zajlik majd le.

Ők a legszebbek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek