Starity

Újabb két évadra berendelték a Modern családot

2017. május 11. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan az ABC csatorna igen megvárakoztatta a rajongókat, de megérte várni, hiszen kiderült, hogy nem egy, hanem további két évadon át követhetjük figyelemmel a Pritchett-Dunphy klán életét.

hirdetés

Fotó: ABC

A szokásos berendelési időszak után, csak most jelentette be az ABC, hogy még két évadon át biztosan igényt tart a 22 Emmy-díjat bezsebelt Modern családra, és ki tudja, talán arra is fény derül, ki áll a famíliáról szóló dokumentumfilm másik oldalán.

Nagyon izgatottak vagyunk, amiért még több időt tölthetünk ezekkel a karakterekkel, színészekkel, a már-már nevetségesen tehetséges írókkal és úgy összességében a stábbal, ami számunkra olyan, mint egy hatalmas család, de nem az a fajta, aki folyton veszekszik veled

– viccelődött a bejelentés után Steve Levitan executive producer, kollégája, Christopher Lloyd pedig rámutatott, hogy a most berendelt kilencedik és tizedik évaddal a tarsolyukban elmondhatják: a műsor tovább tart, mint III. Alexandrosz makedón király felemelkedése.

A sorozat jelenleg is futó nyolcadik évadának fináléja május 17-én (szerdán) kerül képernyőre, melyben Benjamin Bratt is feltűnik majd.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek