Starity

Mégsem válik Brad Pitt és Angelina Jolie?

2017. május 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután Angie beadta a válókeresetet, hónapokig nem beszéltek, most azonban ismét napi kapcsolatban állnak egymással, és ahogy idejük engedi, találkozgatnak is.

hirdetés

Márciusban írtunk arról, hogy megtört a jég Brad Pitt és Angelina Jolie között, ugyanis az egykori álompár hat közös gyermekük kedvéért újra beszélgetni kezdett, ami azért is nagy dolog, mert ezt megelőzően ügyvédjeiken és asszisztenseiken keresztül üzentek a másiknak. Állítólag ez a megenyhülés most is tart, sőt a két színész újra találkozgat is.

Hetente többször találkoznak egymással, és a régi érzések lassan elkezdtek visszatérni. Olyan nyíltak egymással, mint már évek óta nem voltak, és az egész kapcsolatuk olyan, mintha újra randiznának

– nyilatkozta egy bennfentes a Life & Style-nak.

E kapcsolattartásra van is lehetőségük, hiszen úgy tudni, Angelina és a gyerekek Brad szomszédságába költöztek, így nem távolodott el egymástól a család. A párhoz közel álló forrás szerint a két híresség igyekszik alacsonyan repülni, mert nem szeretnék összezavarni a gyerekeket az újonnan jött békével, mivel még maguk sem tudják, hogyan tovább.

A gyerekek jóléte a legfontosabb számukra. Nyilvánvaló, hogy Brad még mindig szereti Angelinát, akárcsak Angelina őt és nagyra értékeli a próbálkozását, amival lassan újra meghódítja a szívét.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek