Starity

Jövő héten dobja piacra első kislemezét Liam Payne

2017. május 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Jó munkához idő kell” – gondolhatja Liam Payne, aki igazán nem kapkodta el a dolgokat, és a One Direction tagjai közül utolsóként mutatkozik be szólóban.

hirdetés

Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson és Harry Styles után Liam Payne is megmutatja, hogy szólóban is van olyan jó, mint csapatban, így bejelentette, hogy május 19-én piacra dobja első önálló kislemezét, aminek a Strip That Down címet adta. A dalban Quavo is közreműködik majd.

A hírek szerint az énekes Ed Sheerannal dolgozik első szólólemezén, ami várhatóan még idén nyáron megjelenik majd. A kemény munka és a stúdióban való helytállás mellett azonban Liamnek más kötelezettségei is vannak, hiszen párja, Cheryl Cole a közelmúltban adott életet első közös gyermeküknek. A kisfiúnak a Bear Payne nevet választották.

A közeli szeretteim tudják, hogy csak néha áll el a szavam... wow! Nagyon boldog vagyok, hogy üdvözölhetem a fiúnkat a Világon. Ez egy olyan pillanat, amit sosem fogok elfelejteni és a kedvenc emlékem jelenleg. Ámulatba ejt a csodálatos anyukája, aki végig csinálta ezt az egészet, és valóra váltotta minden álmomat

– írta a baba születésekor az Instagramon a meghatódott apuka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek