Starity

Kukkants bele a DragonForce hamarosan érkező kisfilmjébe!

2017. május 13. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben jelent meg a csapat legutóbbi albuma, jövő héten pedig a srácok új korongja is a boltok polcaira kerül.

hirdetés
Kukkants bele a DragonForce hamarosan érkező kisfilmjébe!
Fotó: Facebook/DragonForce

Ahogyan arról már többször hírt adtunk, a legendás brit zenekar hamarosan piacra dobja legújabb, Reaching Into Infinity elnevezésű albumát. A jövő pénteken érkező korongról egyébként két dal már meghallgatható, a Judgement Day, valamint a Curse of Darkness című számok képében, melyhez hamarosan egy újabb tétel fog társulni.

A csapat egyébként többször is kijelentette már, hogy ezúttal az eddigi legváltozatosabb korongjukat készülnek a hallgatóság elé tárni, nemcsak azzal, hogy a kiadvány több sokszínűséget visel majd magán, hanem Marc Hudson énekes hangjával is kísérleteztek egy kicsit – elmondásuk szerint pedig a végeredmény felettébb meghökkentő, és egyben brutális lesz, persze mindez jó értelemben. Az új lemez különleges jelentéssel, üzenettel is bír, amiről Gee Anzalone, a formáció ütőse mesélt nemrégiben a SpazioRock nevezetű olasz lapnak.

A zene egy híd elérését képezi a mentális szabadsághoz. Már a borító is ötletet ad a meneküléshez vezető úthoz ebből a világból, mivel ez egy menekülési lehetőség, amit csak a zenén keresztül érhetsz el, azzal a stratégiával – ahogy én hívom – ami egy átjárót képez egy másik dimenzióba, pontosabban a végtelenségbe

– mondta Gee, válaszolva arra, hogy miért pont a Reaching Into Infinity elnevezést kapta a lemez, és hogy valójában milyen témát is dolgoz fel.

A brit hatos a megleptések híve, így nemrég elárulták, hogy május 15-én, azaz a jövő hét elején egy vadonatúj kisfilmet jelentetnek majd meg, ami az Ashes of the Dawn című számhoz készült, és mivel a srácok semmit sem bíznak a véletlenre, már bele is tekinthetünk a különleges képi világgal rendelkező videó néhány másodpercébe. Íme:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek