Starity

Elloptak egy kézzel írt Harry Potter sztorit

2017. május 13. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rowling történetét annó 25000 dollárért, körülbelül 10 millió forintért vették meg. Nemrégiben azonban ellopták.

hirdetés

A Sotheby 2008-ban indított egy aukciót, ahol rengeteg szerző alkotásit lehetett megvenni. A bevétellel pedig a diszlexiások segítésére létrejött alapítványt támogattak. A történet arról szól, hogy három évvel Harry születése előtt, apja, James és keresztapja Sirius egy mugli rendőrrel találják szembe magukat, némi motoros üldözés után.

Ezt a történetet az interneten is olvashattuk még korábban. Nagyon viccesre sikeredett a sztori a rajongók szerint. James és Sirius nagyrészt komoly eseményeken keresztül ismertük meg igazán, a csínytevéseikről meg inkább csak hallottunk a Harry Potter filmekben.

A hatóságok szerint a történetet és rengeteg ékszert is mellette, valamikor április 13. és 24-e között lopták el. A hatságok azt mondták:

Csak Harry Potter rajongók szeretnék majd megvenni ezt a különleges alkotást. Arra kérünk mindenkit, aki látja, vagy akinek felajánlják, hogy vegye fel a kapcsolatot a rendőrséggel

Rowling is erre kérte olvasóit, továbbá belinkelte az eredeti vevő profilját

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek