Starity

Szállodai lakosztályt tervezett Adrian Grenier

2017. május 13. 13:01   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész egy szállodai lakosztály belső kialakításának tervezését vállalta el.

hirdetés
Szállodai lakosztályt tervezett Adrian Grenier
Fotó: 21c Museum Hotel

Adrian Grenier igazán sokoldalú művésznek számít Hollywoodban, ugyanis a színészkedés mellett rendez, zenél, környezetvédelmi kampányokban vesz részt, valamint a The Skins nevű feltörekvő zenekar útját  is egyengeti.

A napokban nyitották meg annak a Nashville-i 21c Museum Hotelnek a kapuit, mely egyik lakosztályának teljes berendezését is az ő elképzelései alapján alakítottak ki, melynek stílusa az általa rendezett 2010-es Teenage Paparazzo című dokumentumfilmet idézi. A díjnyertes dokumentumfilm egy kiskorú lesifotós mindennapjait mutatja be, valamint a hírességek és a társadalom egymáshoz fűződő viszonyát elemzi.

A butikhotel Adrian által tervezett lakosztályának minimalista belső kilakítása fekete-fehér fényképeket, nyomtatványokat, valamint egy vintage analóg televíziót is tartalmaz, melyen a Teenage Paparazzo kivágott jeleneteit, valamit rövidfilmeket vetítenek, melyben  művészek vallanak az ismertségről, és a médiában betöltött szerepükről.

21c Museum Hotel
21c Museum Hotel
21c Museum Hotel
21c Museum Hotel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek