Starity

Harry Styles azt kívánja, bár segíthetett volna Zaynnek

2017. május 14. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles azt kívánja, bár segíthetett volna Zaynnek, mikor evészavarral küzdött.

hirdetés
Harry Styles azt kívánja, bár segíthetett volna Zaynnek
Fotó: Seventeen

Harry Styles a The Sunday Times magazinnak adott egy exkluzív interjút, amelyben beszélt új lemezéről, kapcsolatáról Taylor Swifttel, emellett Zayn Malik is szóba került.

Lefekvési rutinja

Harry mielőtt ágyba bújna, e-mailt küld magának a másnapi teendőiről.

Még akkor is, ha unalmas napom van, elküldöm például: 9 óra, kávé. Ha nincsenek terveid beütemezve, könnyedén elveszhetsz

– magyarázta.

Az albumról

Nem gondolom, hogy az album egy emberről szólna romantikus értelemben. Inkább rólam, mint bárki másról. Úgy érzem, könnyű azt mondani, hogy erről, meg arról szól, és ez nagyon érdekes. Azonban nem éreztem soha arra erős késztetést, hogy ezekről beszéljek.

MARY MCCARTNEY FOR THE SUNDAY TIMES MAGAZINE

Szerelem

Nem hiszem, hogy voltam valaha szerelmes. Nem tudom, hogy meg tudod-e ezt az érzést határozni, szóval ez egy nehéz kérdés...

Édesanyjáról

A barátaim gyakran mondják, hogy édesanyád nagyon jó anyuka. Soha nem éreztette velem, hogy bizonyítanom kéne. A mi házunk mindig szeretettel volt tele.

Zayn Malikről

Harry a kérdésre, miszerint tudott-e Zayn evészavaráról, egyszerű nemmel válaszol.

Igen, azt kívánom, bár tudtam volna róla. Ha valaki keresztülmegy valamin, azt gondlod, tudnod kellene róla, és akkor tehetsz valamit. Azonban sajnos ez nem mindig így megy. Ahogy én sem beszélek mindenről, úgy más emberek sem teszik, és talán a maguk módján birkóznak meg vele.

Taylor Swiftről és a kapcsolatairól

A párkapcsolatok nem könnyűek. Nem mindig tudod, mi történik, és nem mondhatod, hogy egy hét múlva már jobban fogom látni. Gyakran megmondják neked, mit kellene érezned vagy tenned, még azelőtt, hogy te tudnád, mit akarsz. Ez velem is megtörtént, és fiatal voltam még, így könnyen összezavarodhat az ember, főleg, ha nem volt túl sok kapcsolata előtte

– magyarázta. Harry csupán 18 éves volt, mikor randizott az akkor 25 éves Swifttel.

A teljes interjú elérhető ezen a linken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek