Starity

Felvállalta biszexualitását a Flash – A Villám sztárja

2017. május 14. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves ausztrál sorozatsztár a közösségi médián keresztül vallotta be, hogy egyaránt vonzódik a nőkhöz és a férfiakhoz.

hirdetés

Szeretem változtatni a frizurámat és kockáztatni az öltözködésemmel. Szeretem a lányokat és igen, a fiúkat is. Szeretek fejlődni, tanulni. Szeretem azt, aki vagyok és akivé válok. Túl sok éven át utáltam magam és gondoltam azt magamról, hogy kevesebbet érek a többieknél, csak mert más vagyok... ez nem igaz

– olvasható Keiynan Lonsdale bejegyzésében, ami így folytatódik:

Megtettem az első lépést, és igazán értékelem azt, aki vagyok. Nem játszom meg magam többé, és nem szabadkozok azért, mert beleszeretek valakibe, mindegy milyen nemű is legyen. Belefáradtam a bizonytalanságba, a szégyenbe és a félelembe... senkinek nem lenne szabad így éreznie önmagával kapcsolatban.

Fotó: Instagram / Keiynan Lonsdale

A rajongók támogatását látva szerencsére Keiy megnyugodott, hiszen nem elítélték, hanem valóságos hősnek kiáltották ki, amiért fel merte vállalni önmagát.

Semmi sem jobb az örömkönnyeknél. E szeretet messze meghaladja a mércét, amiért köszönetet mondok. Ne felejtsétek el szeretni önmagatokat sem!

– írta később a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek