Starity

Így néztek ki a legnagyobb világsztárok, mielőtt híresek lettek volna

2017. május 15. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dalaik a slágerlistákat ostromolják, évente több száz koncertet adnak és milliók hevernek a lábaik előtt. Ahogy mi, úgy természetesen kedvenceink is voltak gyerekek és tinédzserek, így most róluk hoztunk el néhány ritka fotót.

hirdetés

Beyoncé

Az isteni Beyoncé sem volt mindig tökéletes, de be kell látnunk, nem is állt olyan messze tőle. Már tinédzserként is valami megmagyarázhatatlan egzotikus báj lengte körül és már ekkor is megmutatkozott tehetsége.

Rihanna

A világ egyik legszebb nőjére, RiRire ráfért a „tatarozás”, de arca már akkor is tagadhatatlanul szép volt.

Eminem

Bár már a negyvenes évei közepén jár, szinte semmit nem változtak a vonásai az Eminemként ismertté vált Marshall Mathersnek.

Enrique Iglesias

A spanyol származású énekes a mai napig megőrizte gyerekkori sármját, és ahogy a jó bornak, úgy neki is jót tett az idő.

Cher

Szinte hihetetlen, hogy a két képen ugyanaz a nő látható, de meg kell hagyni, hogy ha plasztikai beavatkozások eredményeképpen is, de Cher igazán jól tartja magát és ma is remekül néz ki.

Gwen Stefani

A No Doubt szólóban is sikeres frontasszonya már kamaszként is bájos volt, felnőttként pedig valóságos díva vált belőle. Ugyan már az ötödik x-hez közelít, szépségén mit sem fakított az eltelt idő.

Shakira

Shaki fiatalon is szép volt, de kétségtelen, hogy jót tett neki a stylistok segítsége, akiknek köszönhetően kialakult az ő egyedi stílusa. A szőke haj egyértelműen a védjegye lett, tehetsége azonban mit sem változott az évek múlásával.

Elton John

Bár már a hetedik x-en is túl van, Elton a mai napig fiatalos lendülettel éli az életét, és a külseje is olyan ikonikus, mint a dalai.

Adam Levine

Tinédzserkorában valószínűleg nem tartozott a szívtiprók közzé a Maroon 5 frontembere, ma már azonban a leghelyesebb férfiak között tartják számon – nem is csoda, hiszen külsejének jót tett az idő.

Lana Del Rey

Az önmagát kereső tiniből egy erős, határozott nő érett, akinek az elmúlt években a stílusa is kialakult – a lehető legjobb irányba változott.

Avril Lavigne

Az örök fiatalnak tartott Avril stílusa alapos reformon ment keresztül, ám vonásaiban még mindig felfedezhető az ifjonti báj, noha elismerten kés alá feküdt az orra miatt.

Amy Lee

Akárcsak Avril, Amy is megmaradt fiatal önmagának, vonásai szinte semmit nem változtak az elmúlt tizenpár évben.

Ozzy Osbourne

A rocker külsején igencsak nyomot hagyott az idő vasfoga, ami jobbára egészségtelen életmódjának, az alkohol- és drogfogyasztásnak tudható be.

Kylie Minogue

A hamarosan 49. születésnapját ünneplő énekesnő azon sztárok közzé tartozik, akiknek külseje bár fiatalon is megnyerő volt, most még jobban néznek ki, mint annak előtte.

Marilyn Manson

A sokkrocker óriási utat tett meg: rebellis külseje és magaviselete pedig a kemény gyerekkornak tudható be. A zenész az utóbbi években egészen visszfogott lett: már nem használ annyi sminket, mint korábban és botrányaitól sem hangos a sajtó.

Céline Dion

Céline külsején is jó munkát végzett az idő – ő is örökké fiatalnak tűnik.

Katy Perry

Szende kislányból dögös díva – így jellemezhetnénk Katy átalakulását, aki egyébként tinédzserkora óta most először szőke, noha rajongói sötét színű hajjal ismerték meg.

Steven Tyler

Alapvető vonásai ugyan nem változtak, Stevenen mindenesetre nyomot hagyott a rocksztár életmód. Bár ma már kevésbé virgonc, mint ifjúsága idején, a szívtipró zenész a gondos nagypapának adta át a helyét.

Snoop Dogg

Talán nehéz ráismerni, de ez a reményekkel és álmokkal teli fiatalember bizony Snoop Dogg, aki mostanra valóra váltotta meg legmerészebb vágyait is.

Britney Spears

A gyerekként ismertté vált énekesnőn nyomot hagytak a plasztikai sebészek és az élet viszontagságai, mindenesetre ma is ugyanolyan remekül fest, mint egykor, és gyermeki kecsessége és bája most is megtalálható külsejében és mozgásában.

via Bright Side

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek