Starity

Brian Johnson visszatért a színpadra

2017. május 16. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű AC/DC frontemberét hallásproblémái miatt tiltották el a turnézástól.

hirdetés

Tavaly márciusban számoltunk be róla, hogy az AC/DC közleményben jelentette be, hogy Brian Johnson énekesnek orvosi utasításra azonnal fel kell hagynia munkásságával hallásproblémái miatt. A hír érthető módon nagyon megrázta a rajongókat, hiszen a frontember volt a szíve, a lelke a csapatnak 1980-as csatlakozása óta, de nem sokáig maradt énekes nélkül a Sydney-i formáció, ugyanis a guns n' rosesos Axl Rose ideiglenesen átvette a helyét.

Az ezóta eltelt évben Johnson kezelések tucatjainak vetette alá magát, és kijelenthetjük, hogy a gyógyulás útjára lépett, noha egyelőre még nem térhetett vissza együttese élére. Az énekes vasárnap mégis színpadra állt Robert Plant és Paul Rodgers koncertjén – ő volt a meglepetésvendég – és ismét elkápráztatta a hallgatóságot senkiével össze nem téveszthető hangi adottságaival.

Egyelőre nincs hír arról, hogy Brian visszatérhet-e a későbbiekben az AC/DC élére, de a zenekarban végzett munkájával egyértelműen beírta magát a rockzene „történelemkönyvébe”. Az együttessel idestova tíz lemezt rögzített, közülük a leghíresebb a Back In Black – amit az AC/DC korábbi énekesének, Bon Scottnak a halála után dobtak piacra –, mely a valaha volt legtöbb példányszámban elkelt kiadvány Michael Jackson Thrillere után.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek