Starity

Élet a kulisszák mögött: Ilyen Kim Kardashian alkalmazottjának lenni

2017. május 16. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A puccos bulik és a luxusutazások mellett a magánéletét is fel kell áldoznia a munka oltárán annak, aki Kim jobb keze szeretne lenni. Nem mindennapi életéről a tévésztár asszisztense, Stephanie Shepherd vallott a Refinery29-nak.

hirdetés

Stephanie Shepherd 2013 óta dolgozik Kim Kardashiannak, és az eltelt években munkaadója több nagy eseményénél is jelen volt, a szüléseitől kezdve az esküvőjén át a párizsi rablásig, melyekről most mesélt először a sajtónak.

Amikor először találkoztunk, nem viselt sminket, melegítőben volt, és mindenórás volt North-szal. Azt mondta nekem: Nézd, segítségre van szükségem. Robin [Antin] szeret téged és csupa jókat mondott rólad, nekem pedig pontosan ez kell. Meg tudod csinálni?, én meg azt mondtam neki, hogy Persze, biztosan, és ha mégsem, akkor is megoldom.. Eközben mélyen legbelül borzasztó ideges voltam

– elevenítette fel az első összejövetel történéseit az asszisztens, aki a valóságshow-sztárnak végzett feladatairól is szót ejtett:

Én állítottam össze az időbeosztását, intéztem a mosnivalóját, befoglaltam az utazásait, intézkedtem a menetrendjéről és ilyesmi. Ekkor már egyáltalán nem voltam ideges, inkább izgultam. Mindig későig dolgoztam, így akartam bizonyítani önmagamnak. Aztán North a vártnál hamarabb érkezett... Vadiúj asszisztens voltam, akinek fogalma sem volt arról, mi a teendő egy babával. Mind beköltöztünk Kris [Jenner, Kim édesanyja] házába. Ő volt az, aki lenyugtatott minket, és a hegyeket is megmozgatta, hogy minden rendben legyen.

Stephanie elmondása szerint Kim és Kanye West esküvőjén is dolgozott: videófelvételeket készített a készülődő vendégekről. A tavaly októberi párizsi rablás idején azonban közel sem volt ilyen egyszerű dolga...

Borzalmas volt. Akkoriban az volt a dolgom, hogy összekaparjam őt, gondoskodjak arról, hogy minden rendben legyen, és mihamarabb biztonságban hazajuttassam. A rablás éjszakáján Kourtney-val [Kardashian, Kim nővére] bulizni voltunk, és becsíptünk kicsit. Amikor értesültünk a történtekről, hazasiettünk és rekordidő alatt kijózanodtunk. Nem aludtunk azon az éjszakán. Elfoglalt voltam azzal, hogy mindent elintézzek.

És hogy milyen Stephanie kapcsolata Kim családjával? Azt is elárulta!

Kanye [West, Kim férje] nagyon jófej, North [West, Kim és Kanye lánya] pedig a legédesebb gyerek, akit ismerek. Nagyon okos és karizmatikus. Kendall-lal [Jenner, Kim féltestvére] és Kylie-val [Jenner, Kim féltestvére] vannak közös barátaink, így időnként eljárunk együtt ide-oda, velük is jó a kapcsolatom. Khloe [Kardashian, Kim húga] amolyan mindenki barátja típus, akivel bármiről lehet beszélgetni, egy két lábbal a földön járó lány. És ott van még Kourtney, akivel nem igazán voltunk jóban, amikor elkezdtem Kimnek dolgozni. Hogy őszinte legyek, szerintem nem igazán kedvelt engem, de aztán a miami és izlandi utazás során mégis összebarátkoztunk egymással.

Shepherd végezetül még hozzátette, hogy utazgatások, baráti viszony azonban ide vagy oda, végső soron ő mégiscsak egy alkalmazott, munkáját pedig nagyon élvezi a híres-hírhedt sztárcsalád körében.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek