Starity

Lily Collins a tűzzel játszott, amikor egy anorexiás lány bőrébe bújt

2017. május 16. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves színésznő a még idén bemutatásra kerülő To The Bones című Netflix-filmben játszott főszerepet.

hirdetés

Kevesen tudják, de tinédzserkorában Lily Collins is küzdött étkezési problémákkal, így a To The Bonesban játszott szerepe komoly kihívás elé állította: egyrészt segített neki korábbi tapasztalatai feldolgozásában, másrészt késhegyen táncolt, hiszen akár vissza is eshetett volna.

Elsőre nagyon ijesztőnek tűnt. Úgy gondoltam, rizikós elvállalni a szerepet, mert nagyon vékony a vonal a betegséggel való szembenézés és a visszaesés között. Tudtam, hogy ezúttal tartani fogom magam. Egy táplálkozási szakértő felügyelete alatt adtam le pár kilót, és csodálatos nők vettek körül a forgatáson. Nekik köszönhetően tudtam, hogy biztonságos környezetben vagyok

– nyilatkozta a színésznő a Refinery29-nak, és azt is elárulta, hogyan szabadult meg könnyűszerrel pár kilótól.

Nagyon tisztán étkeztünk: semmi szósz és olaj nem szerepelt az étrendünkben. Nagyon odafigyeltünk a helyes táplálkozásra, de szó sincs arról, hogy keményen diétáztunk volna. Az nem tett volna jót a testemnek, és ezt az egész folyamatot szerettem volna olyan egészséges keretek között tartani, amennyire csak lehetséges volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek