Starity

Rosario Dawson holtan találta az unokatestvérét otthonában

2017. május 16. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő köztudottan nagyon közel áll a családjához, és érthető módon elborzasztotta az, ami történt.

hirdetés

A TMZ számolt be elsőként arról, hogy Rosario Dawson május 11-én, velencei otthonában talált rá unokatestvére, a 26 éves Vanez Ines Vasquez holttestére, nem sokkal azután, hogy rokona migrénes fejfájásra panaszkodott. A színésznő rögtön értesítette a hatóságokat, és bár a mentősök perceken belül kiértek a helyszínre, nem tudták újraéleszteni Vasquezt.

Ugyan a boncolás és a toxikológiai eredmények még nem készültek el, a szakemberek szerint a fiatal nő minden bizonnyal természetes halált halt – idegenkezűségnek nincs nyoma.

A HollywoodLife kiderítette, hogy a két nő nagyon közel állt egymáshoz: nemcsak rokoni, hanem munkakapcsolatban is álltak, viszonyuk felhőtlen volt. Rosariót nagyon megrázták a történtek, hiszen a családja a mindene, amit a The Guardiannak adott interjújában is büszkén hangoztatott. A színésznő édesanyja ugyanis mindössze 17 éves volt, amikor terhes lett, apja akkor el is hagyta a családot. Édesanyja nem sokkal ezt követően összejött egy férfival, aki nemcsak feleségül vette őt, de gyermekét, a kis Rosariót is a sajátjaként szerette és nevelte, amiért a színésznő nem győz hálálkodni.

A színésznőt sokkolták a történtek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek