Starity

Radics Gigi veszi át Tóth Gabi megüresedett helyét az X-Faktorban

2017. május 17. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves énekesnő hamarosan mentori székbe ülhet az RTL Klub tehetségkutató műsorának keretében.

hirdetés

Végre lehullott a lepel a nagy titokról, és kiderült, hogy Radics Gigi kapta a lehetőséget, hogy átvegye Tóth Gabi helyét az X-Faktorban. A tehetségkutatók világa természetesen Gigitől sem áll messze, hiszen ahogy elődje, úgy annak idején ő is a hasonló alapokon nyugvó Megasztárban kedzte a karrierjét.

Az énekesnő saját bevallása szerint már készül a szerepre, ugyanis nem szeretné, ha az előtte álló kihívások váratlanul érnék és próbára tennék. Ígérete szerint mindig nagyon őszinte lesz a jelentkezőkkel és versenyzőkkel, hiszen nem felejtette el, milyen érzés a színpadnak azon a végén állni, ahol ők, emellett pedig tisztában van azzal is, milyen sokat segíthet egy építő jellegű kritika a fejlődésben.

Fotó: RT Tamás

Az X-Faktor mentorcsapatában egyébként még Gáspár Lacit, Puskás Petit és ByeAlexet köszönthetjük majd, ők mindhárman tavaly csatlakoztak a műsorhoz, miután Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Little G leköszönt.

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek