Starity

Harry Styles őszintén vallott arról, összeállna-e újra a One Directionnel

2017. május 17. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes a The Sunnak adott interjújában őszintén mesélt új albumáról és a neki világhírnevet hozó együttesről is.

hirdetés

Az írás folyamatát terápiás jellegűnek éreztem. Valami más módon tesz sebezhetővé az, ha egy szál hangszerrel a kezedben ülsz valakivel szemben, még ha ismered is őt

– magyarázta az énekes, és egyúttal azt is elárulta, hogy szeretett volna nagyon őszinte lenni az albumon. Szót ejtett továbbá arról is, hogy egyáltalán nem kultiválja a rocksztár életmódot – a bulik után szívesebben búj józanul az ágyba, hiszen máskülönben nem tudna maximális fordulatszámon teljesíteni másnap.

Az első pár turnénkon izgalmasnak találtam az ivást és bulizást, de ahogy a lemezek egyre nagyobb magasságokba emelkedtek, nehezebb is volt énekelni, és tudtam, hogy ha a színpadról való levonulás után nem fekszek le aludni, akkor másnap nem fogok tudni énekelni. Amúgy is szívesebben ébredek tiszta fejjel. A megfelelő időben persze én is bulizok és ünneplek a barátaimmal.

Az énekes a továbbiakban Simon Cowellről is szót ejtett, aki annak idején a One Direction útját – így az övét is egyengette.

Simon csodálatos. Igazából épp most beszéltem vele. Klassz érzés, hogy a barátomnak hívhatom azután, hogy korábban csak együtt dolgoztunk. Kedves ember. Nélküle nem lennék most itt.

A Harryt faggató riporter a továbbiakban a szexualitására és szerelmi életére is rákérdezett. Az énekes leszögezte, hogy exeiről nem kíván beszélni, de elhintette, hogy jóban van velük.

Mindenkinek annak kell lennie, aki és ami lenni akar. Én a magam részéről soha nem éreztem úgy, hogy fel kellene címkéznem magam.

És mi a helyzet a One Directionnel? Íme!

Az újraegyesülés olyasmi, amit nem zárnék ki a lehetőségek közül, benne van a pakliban. Nagyon élveztem! A One Direction a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Jelenleg mindenki azzal az eséllyel igyekszik élni, hogy felfedezzen olyan dolgokat, amiket ki akart próbálni. Jó látni, mivel rukkolnak elő a többiek, amikor csak ők vannak a stúdióban egyedül.

Természetesen a csapat újraegyesülése kapcsán szóba került Zayn Malik is, aki kiválása óta a legtöbb interjúban negatív véleményének adott hangot a csapattal és az abban végzett munkával kapcsolatban, amiről Styles így vélekedett:

Szégyenletes, hogy így érez. Ami engem illet, én soha senkit nem kényszerítenék bele olyasmibe, amit nem akar csinálni. Ehhez túl rövid az élet.

via The Sun

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek