Starity

Kiss Ramóna vezeti idén az X-Faktort

2017. május 17. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóslat beigazolódott: a Barátok közt sztárja valóban belekóstolhat a műsorvezetésbe.

hirdetés

Kiss Ramóna februárban jelentette be, hogy elbúcsúzik a Barátok közttől, hogy új kihívások elé nézzen. A színésznő az RTL Klubot mindenesetre nem hagyta el, így a levegőben lógott annak a gondolata, hogy esetleg műsorvezetőként is kipróbálhatja magát. Ez hamarosan meg is történik, ugyanis kiderült, hogy Rami váltja Istenes Bencét – ő lesz a házigazdája az idei X-Faktornak.

Hatalmas kihívás ez az új feladat az életemben! Remélem, nem okozok csalódást, és a nézők is megszeretnek. Már három hete X-Faktor-adásokat nézek, bízom benne, mielőbb belejövök!

– nyilatkozta a szőke szépség a Blikknek.

Fotó: RTL Klub

Mindazonáltal nem Rami jelenti az egyetlen változást a műsor életében, ugyanis a mentorok körében is új személyt köszönhthetünk Radics Gigi személyében, aki Tóth Gabi megüresedett helyét veszi majd át.

Velük folytatódik az X-Faktor! Balról jobbra: Puskás Peti, ByeAlex, Radics Gigi, Kiss Ramóna és Gáspár Laci I Fotó: RTL Klub

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek