Starity

Kirsten Dunst megosztotta a Pókember-rebootokkal kapcsolatos véleményét

2017. május 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves színésznő a 15 évvel ezelőtt bemutatásra került első Pókember-filmben játszott főszerepet.

hirdetés
Kirsten Dunst megosztotta a Pókember-rebootokkal kapcsolatos véleményét

Kirsten Dunst 2002 és 2007 között összesen három Pókember-filmben szerepelt a címszereplőt életre keltő Tobey Maguire oldalán, így igazi veteránnak számít a szuperhősös filmek történetében. A színésznőt a minap a Variety magazin interjúvolta meg új filmjével kapcsolatban, de a Pókember-rebootok (A csodálatos Pókember Andrew Garfield főszereplésével és a Pókember: Hazatérés Tom Hollanddal az élen) is szóba kerültek, Kirsten pedig nem rejtette véka alá a véleményét e filmalkotásokkal kapcsolatban.

Nem érdekelnek az új filmek. Mindenki szerette a mi Pókemberünket, nem igaz? Nézd, én a mai napig azon a véleményen vagyok, hogy inkább szerepelnék az első filmben, mint az újban. Annak idején nagyon szerettem volna benne lenni a filmben. Imádtam, és nagyon vágytam arra, hogy készítsünk egy negyedik részt is

– nyilatkozta Dunst, aki bevallotta, hogy bár jól keresett a filmekkel, igencsak alulfizették őt férfi kollégáival szemben.

Fiatal voltam, így úgy voltam vele, hogy Hűha, milyen sok pénzt kaptam a Pókember-filmekért!, de a férfiaknak határozottan többet fizettek. Szóval igen, én is megtapasztaltam a nemi alapon történő hátrányos megkülönböztetést.

Fotó: Columbia Pictures

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek