Starity

A Rólunk szól sztárjai úgy tekintenek egymásra, mint családtagokra

2017. május 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly szeptemberben indította hódító útjára az NBC a Pearson családról szóló sorozatát, melynek sztárjait maximálisan összekovácsolta a közös munka.

hirdetés

Jelenleg ugyan szünetel a forgatás, de ez nem jelenti azt, hogy a Rólunk szól sztárjai ne lennének napi kapcsolatban egymással. A színészek saját bevallásuk szerint nagyon közel kerültek egymáshoz az első évad forgatása alatt, és már nagyon várják, hogy júliusban újra dolgozni kezdjenek.

Fotó: NBC

Folyton üzengetünk egymásnak. Rengeteg gifet, mémeket és mindenféle vicces dolgot küldünk a másiknak. Olyanok vagyunk, mint egy csapat ütődött. Mindig támogatjuk és segítjük egymást. (...) Izgatottan várjuk, hogy visszatérjünk a munkához

– nyilatkozta az NBC New York-i sajtótájékoztatóján Milo Ventimiglia (Jack Pearson), amit Justin Hartley (Kevin Pearson) is megerősített:

Ez egy folytonos dolog, így próbálunk kapcsolatban maradni egymással. Nagyon közeli, már-már családi jellegű kapcsolatot alakítottunk ki, és hiányoznak ezek a srácok. A testvéreimnek tekintem őket. Vannak köztünk, akik New Yorkban vagy LA-ben élnek, mások Vancouverben forgatnak. Mind elfoglaltak vagyunk, ez pedig jó módja annak, hogy felzárkózzunk a másik életével kapcsolatban.

Fotó: NBC

Hiányzunk egymásnak, mindig kérdezgetjük, hogy Mikor dolgozunk már újra együtt?. Július, gyere!

– tette hozzá Chrissy Metz (Kate Pearson) is, Sterling K. Brown (Randall Pearson) pedig arról ejtett szót, milyen megtiszteltetés számukra, hogy a csatorna kedd estéről a nézettségi szempontból sokkal előnyösebb csütörtökre tette át a Rólunk szól sugárzását.

Nagyon király, bókként fogjuk fel. Tudjuk, hogy a sorozatot további két évadra rendelték be és hogy áttették a sugárzását egy jobb időrésbe, mi pedig nagyra értékeljük az NBC ilyen jellegű bátorítását.

Fotó: NBC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek