Starity

Bella Thorne szerint a Disney csatorna utálja őt

2017. május 18. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves színésznő bár szívesen vállalna munkát a Disney-nél, nem tartja valószínűnek, hogy foglalkoztatnák őt.

hirdetés

Jelenleg virágkorukat élik a rebootok és remake-ek, így Bella Thorne egyik rajongója hangot adott a Twitteren abbéli meggyőződésének, hogy amennyiben a Disney élőszereplős Kim Possible-produkcióval rukkolna elő, úgy a színésznő tökéletes lenne a főszerepre. Az azóta eltávolított bejegyzést Bella is meglátta, és kifejezésre juttatta, hogy ő maga benne lenne a dologban, de nem hiszi, hogy a csatorna szeretné őt.

Fotó: Twitter / Bella Thorne (screenshot)

Ez amúgy el is képzelhető, ugyanis az újabban a botrányairól híres színésznő nemrég élesen bírálta egykori munkaadóját.

Anyukám nagyon félt attól, hogy kirúgnak és elveszítjük a házunkat, szóval azt mondta, »Ne légy önmagad, légy jó kislány«. Az emberek azt kérdezik, ki ez a csaj most? De igazából én mindig ilyen voltam, csak megjátszottam magam. Egy bábunak használtak. Nem hozhattam saját döntéseket, semmibe nem volt beleszólásom.

Ezzel ellentmond, hogy a Bella főszereplésével készült Famous in Love-ot sugárzó FreeForm csatorna a Disney fennhatósága alá tartozik, vagyis a Disney fejesei annyira mégsem utálhatják a színésznőt, hogy ne adnának neki munkát, elvégre tehetsége magáért beszél.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek