Starity

Liam Payne szíve szerint így nevezte volna el a fiát

2017. május 18. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes párja márciusban adott életet első közös gyermeküknek, Bearnek.

hirdetés

Liam Payne és Cheryl Cole csak egy héttel közös gyermekük születése után jutott dűlőre a baba nevét illetően, akinek a Bear keresztnevet választották. Döntésük miatt sokan megrökönyödtek, ám Liam egy nemrég készült interjúban beismerte, a név nem tőle, hanem párjától származik.

Ez egy belső csata volt köztünk. Én egy tradícionálisabb nevet szerettem volna, Cheryl azonban valami szokatlant. Az ok, amiért ő a Bear nevet választotta az volt, hogy egy ilyen névvel egyetlen szobából sem léphetsz ki úgy, hogy ne emlékeznének rád. Ezzel engem is meggyőzött.

Payne tegnap a Kiss FM-nél vendégeskedve elárulta, hogy pontosan melyik az a tradícionális név, amiben ő gondolkozott, és hogy miért épp azt akarta adni elsőszülött fiának.

Én Arthurnak szerettem volna hívni. Úgy hangzik, mint egy harckocsi: Arthur Payne. Nem olyasvalaki, akivel az ember szórakozna. Mondjuk szerintem Bearrel sem.

Az immár szólókarrierjét egyengető énekes rövidesen turnéra indul kiadásra váró első lemezével, ám párját és kifiát sajnos nem viheti magával. Meglátása szerint Cheryl mindenesetre remekül helyt áll, de tisztában van vele, hogy nem lesz könnyű neki, pláne, hogy mostanra megérkezett közös gyermekük is.

Tudja, hogy turnéra megyek, így nyilván van mivel megbékélnie. Kemény dolog ez

– mondta, és bár felajánlotta Cole-nak, hogy fogadjanak dadát, az énekesnő elzárkózott ettől – maga akar gondoskodni a csecsemőről. Mindenesetre Liamet sem kell félteni, ő például szívesen felkel éjszakánként a babához, hogy annak édesanyja pihenhessen egy keveset.

Férfiként kicsit úgy érzem, az éjszakai etetések értelmetlenek, mert egy nő mégiscsak jobban rá van hangolódva a babára. Olyasvalami ez, amit a férfiak nem élnek át. Ez a nők szuperereje. Még a szívverésük is szinkronban van a babáéval.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek