Starity

Ben Affleck szívesen rendezne egy filmet exének

2017. május 18. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-rendező jelenleg válófélben van feleségével, de még mindig nagyon szereti őt.

hirdetés

Február közepén derült fény arra, hogy a próbálkozások ellenére is működőképtelen Ben Affleck és Jennifer Garner házassága, így a színésznő a válás mellett döntött. A pár békességben vált el egymástól, Affleck pedig ki is költözött a családi fészekből, ám ennek ellenére sok időt töltenek együtt gyermekeik kedvéért.

A rajongók megnyugtatásaképp megjegyeznénk, hogy haragnak nyoma sincs a felek között, sőt Ben a minap egy interjú során kifejezésre juttatta, mennyire odavan exéért és hogy lenyűgözőnek tartja a nő tehetségét – olyannyira, hogy szívesen rendezne neki egy filmet. A beszélgetés során a Wonder Woman-filmről faggatták a színészt, és a kérdésre, miszerint nem érdekelné-e őt is egy női főszereplővel készülő film rendezése, ekképp felelt:

Viccelsz velem? Nagyon szeretném! Szerintem óriási lenne! Gyakran mondogatom, hogy szeretnék egy olyan filmet rendezni, amiben Jennifer játszik, mert ő nagyon jó és képes lenne valami nagyszerűt alkotni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek