Starity

Különleges turnéra indul Doro Pesch

2017. május 18. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 1989-ben feloszlott csapat negyedik és egyben utolsó stúdiólemeze 30 éve került a boltok polcaira.

hirdetés

A német metálzenekar 1987-ben jelentette meg legújabb és egyben legutolsó korongját, a Triumph and Agonyt, amely hamar bearanyozódott hazájukban, Németországban. Ezt követően a lemez a legjobb Warlock-albumnak lett kinyilvánítva, ugyanis az angol Billboard 200-as listán a nyolcvanadik helyig sikerült feljutnia.

A zenekar ezután szerepelt az MTV csatorna heavy metal programjában is, a Headbangers' Ballban. A zenekar sajnos nem volt túl hosszú életű, ugyanis 1989-ben feloszlottak. Ezek után csak az énekesnő maradt az egyetlen eredeti tag, akitől a Warlock név használatát elperelték, így kénytelen volt szólóban folytatni karrierjét.

Doro egyébként tavaly ünnepelte 30 éves karrierjét, melynek keretein belül kiadta a Strong And Proud – 30 Years Of Rock And Metal névre keresztelt DVD-jét, továbbá új lemezén is lázasan dolgozik. Mint már említettük, a Warlock nagy szerepet játszik az 52 éves énekesnő életében, hiszen ennek a zenekarnak köszönheti hírnevét. A német dalospacsirta idén nem kisebb dolgot, mint a Triumph and Agony című Warlock-lemez 30 éves debütálását ünnepli, ennek fényében pedig egy rövid turnéra is indul, ami szeptemberben fogja kezdetét venni az Egyesült Államokban.

A turnét hirdető plakát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek