Starity

Új dallal jelentkezett a Paddy and the Rats

2017. május 19. 22:10   |   Szerző: Pocok2001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár 2015 végén jelent meg legutóbb albumuk, a miskolci folk-rock együttesből nem szállt el az ihlet: újra nagyot alkottak.

hirdetés

Az új lemez, ami a Riot City Outlaws nevet viseli, csupán június 7-én fog megjelenni, de, hogy addig se legyenek csalódottak a rajongók, beharangozásként lerántották a leplet az egyik számról, ami alapján megállapíthatjuk, hogy hangzásvilágban visszatértek a Tales from the Docks-os időszakhoz, amihez képest az utolsó, Lonely Hearts' Boulevard album nagy eltérést mutatott.

A borító is vadra és kalózosra sikeredett!

Érdekesség, hogy a Motörhead producerével, Cameron Webb-bel dolgoztak együtt, aki többek között a Megadeth-nek is producere volt. Már korábban felmerült az ötlet, hogy külföldi producerrel dolgozzanak, de csak akkor került valóban szóba, mikor az Ignite-tel turnéztak, ahol végül beszéltek Webb-bel, írja az On Stage.

A dalhoz forgatott dalszöveges videó hamar elnyerte a rajongók tetszését. A bemutató koncert a teljes korong megjelenése után két nappal, június 9-én lesz, a Barba Negrában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek