Starity

Ügynökei könyörögtek Cara Delevingne-nek, hogy ne borotválja le a haját

2017. május 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan egy hónap telt el azóta, hogy a modell megszabadult loboncától, ám még mindig sokakat ledöbbent új megjelenésével.

hirdetés

Cara Delevingne egy filmszerep kedvéért szabadult meg a hajától, és bár sokan élesen bírálták döntéséért, ő maga élvezi a kopaszságot. Nővére, Poppy is úgy vallott nemrég, hogy bátornak tartja Carát, amiért meg merte tenni ezt a lépést, és igazán erős jellemre vall, hogy ennyire a szerepbe képzeli magát. A modell a Life in a Year című produkcióban egy rákbeteg lányt alakít majd, az ötlet pedig, hogy kopasz legyen, tőle jött.

Már akkor megmondtam a rendezőnek, hogy le akarom borotválni a hajam a szerepért, mielőtt nekem adták volna azt. Az ügynökeim és a menedzsereim könyörögtek, hogy ne tegyem, azzal érveltek, mi szükség lenne rá. Ez is része a szerepnek, pláne hogy a rákról szól. Szükségem volt arra, hogy érezzem, milyen az, ha nincs hajam. Úgy gondolom, akkor is szépnek kell érezned magad, ha nincs hajad. Nem igazán számít

– magyarázta Cara a Seventeennek, majd a divattal kapcsolatban hozzátette:

Fontosnak tartom, hogy szépnek érezd magad, bármit is viselj, és told ki a határaidat, tedd próbára azokat. Hihetetlenül fantasztikusnak tartom a divatot, képes folyton változni. Rengeteg különböző éra közül választhatsz – igazi művészet!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek