Starity

Emma Stone hozta össze Taylor Swiftet új pasijával

2017. május 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő már hónapok óta találkozgat új kedvesével, akit féltve óv a nyilvánosságtól.

hirdetés

Nemrég számoltunk be róla, hogy Ámor nyila ismét eltalálta Taylor Swiftet, ugyanis az énekesnő a még viszonylag ismeretlen brit színésszel, Joe Alwynnal randevúzik. A szőkeség mindent megtett annak érdekében, hogy kapcsolatát eltitkolja, ám az a napokban mégis kiszivárgott. Azóta kiderült, hogy a színészt az Oscar-díjas Emma Stone mutatta be az énekesnőnek.

Emma és Joe ugyanis a The Favourite című film forgatásán barátkoztak össze, melyet jövőre mutatnak be a mozik. Miután Stone megbizonyosodott arról, hogy kollégája összeillene barátnőjével, bemutatta őket egymásnak, onnan pedig ment minden a maga útján. Ezúttal azonban sokkal komolyabb lehet a dolog, hiszen Tay nagyon körültekintően járt el annak érdekében, hogy a románc titokban maradjon: magángépekkel repült szerelméhez Londonba, utazásait pedig úgy intézte, hogy üzleti útnak tűnjenek a sajtó és az emberek szemében.

Úgy tudni, hogy Joe nagyon visszafogott személyiség, aki a munkájának él. Korábbi osztálytársai beszámolója szerint a középiskolában nem randizott senkivel, csak a tanulásra, a színjátszásra koncentrált. A 26 éves színész jelenleg a szüleivel él, de ki tudja, talán Taylor kedvéért szívesen elhagyja majd a családi fészket...

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek