Starity

Megérkezett Camila Cabello bemutatkozó kislemeze

2017. május 19. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Crying in the Club címmel jelentette meg első önálló kislemezét a Fifth Harmony egykori tagja.

hirdetés

Camila Cabello végre bemutatta első önálló szerzeményét, ami igazán dögösre sikerült, és bár az énekesnőnek még nem volt része igazán elsöprő szerelemben, a Crying in the Club érzelmekkel fűtött szövegvilága mégis azt tárja elénk, hogy nyitott lenne már a romantikára és akár az azzal járó csalódásra is.

Bár 19 éves vagyok, még nem volt komolyabb kapcsolatom. Amikor megmutatom egy-egy dalomat az embereknek, mindig megkérdezik, hogy kiről írtam, hiszen még sosem láttak együtt egyetlen fiúval sem. Ezek a fantazmagóriák a fejemben léteznek. A viszonzatlan, plátói szerelem visszatérő téma nálam

nyilatkozta egy korábbi interjúban az énekesnő.

A Crying in the Club egyébként Cami még indén megjelenő első szólólemezét, a The Hurting, The Healing, The Loving címűt hivatott beharangozni, aminek elkészítésében olyan sztárok segédkeztek neki, mint Sia és Benny Blanco. A korongot Camila saját tapasztalatai és élményei ihlették, az egyik legfontosabb dalt ráadásul a Fifth Harmony turnéján írta.

Az album mögött álló történet a második, I Have Questions című dallal bontakozik ki, amit kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt, egy fürdőszobában kezdtem el írni, amikor turnén voltunk a lányokkal. Teljesen össze voltam törve akkoriban. (...) Miután elkészült a dal, jó hat hónapig nem is tudtam másikat írni, mert az írás azt jelentette, éreznem kell mindent és nem voltam rá felkészülve

– magyarázta.

A rajongók számára jó hír, hogy Cabello nemcsak megjelenik a hétvégén megrendezésre kerülő Billboard Music Awardson, hanem elő is adja a fent említett két dat, a Crying in the Clubot és az I Have Questionst.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek