Starity

SZAVAZÁS – Melyik 1D tag debütáló dala tetszik a legjobban?

2017. május 19. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mind az öten immáron mást stílust képviselnek, mint egykor a népszerű fiúbandában, a One Directionben. Nézzük, a többségnek melyik dal tetszik a legjobban!

hirdetés

1. Zayn Malik – PillowTalk

2016. január 28-án debütált Malik első és legsikeresebb dala, a PillowTalk, aminek klipjét közel 800 millióan tekintették már meg. Sokak a látványvilág után megértették, Malik miért hagyta ott a 1D-t előző évben. Zayn az R'n'B vonalat vitte tovább, kisebb-nagyobb sikerrel. Legutóbbi slágere Taylor Swifttel készült A sötét ötven árnyalatához, Still Got Time dala pedig nem ért el helyezést a slágerlistákon. Második nagylemezét még az idén kiadja.

2. Niall Horan – This Town

Az ír tag volt a második, aki önálló dallal jelentkezett. A This Town-t szinte rögtön kiadták, 2016. sztepmber 29-én, miután Horan elkötelezte magát a Capitol Records kiadónál. A rajongók odáig voltak az akusztikus, finom hangzásért. A hozzá készült „videoklipen” már 40 milliós megtekintés áll. Második dala, a Slow Hands nagyobb sikert ért el az Államokban is – jelenleg a 21. helyen áll az iTuneson. Niall a lemezét 2017 őszére ígérte.

3. Louis Tomlinson – Just Hold On

Szomorú esemény ölelte körbe a Tomlinson fiú első szólóanyagának megjelenését, amiben a világhíres DJ, Steve Aoki működött közre. A dalszöveg inspiráló, könnyedén lehetett volna klubsláger, azonban eladások terén nem jeleskedtek. Az EDM beütésű felvétel 2016 decemberében került bemutatásra, a hozzá tartozó videoklip pedig 2017 márciusában érkezett. Louis egy fotósorozatról posztolt nemrégiben, és elárulta, hogy egy titkos projekten dolgozik a saját lemezkiadójának menedzselése mellett.

4. Harry Styles – Sign of the Times

Styles kockáztatott, amikor egy öt és félperces rockballadával mutatkozott be a nagyvilágnak április 7-én, azonban, ahogy mondják, aki mer, az nyer. Eladások terén megdöntötte Adele rekordját már az első nap és jelenleg is a harmadik helyen áll az összesített iTunes listán több, mint egy hónappal a megjelenése után. Harry a második tag, akinek már az albuma is megjelent május 12-én. Előzetes hírek szerint első helyen fog landolni a Billboard Hot 200 listáján mintegy 200-250 ezres tiszta eladással (streamelés nélkül).

5. Liam Payne – Strip That Down

Végezetül Payne is beállt a szólóban tevékenykedő előadók közé. Strip That Down kislemeze május 19-én jelent meg, pénteken. Sok rajongó kritizálta a dalszöveget és az üzenetét, ennek ellenére a slágergyanús felvételnek a sikerét Ed Sheeran is segíti (aki egyébként a megírásában is aktívan részt vett). Payne jelenleg 27. helyen áll az US iTunes Hot 100 listáján. Az énekes emellett ígért turnét is rajongóinak, aminek részletét a hónapokban megismerhetjük – reméljük a lemeze mellett.

A fiúbanda tagjai külön-külön hoztak számunkra elemeket az R'n'B, EDM, akusztikus hangzás, rock és hip-hop gazdag és színes világából.

Neked melyik a kedvenced?
Zayn – PillowTalk
Niall Horan – This Town
Louis Tomlinson – Just Hold On
Harry Styles – Sign of the Times
Liam Payne – Strip That Down
survey maker
 
 
 
 
 
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek