Starity

Klippremier: Rúzsa Magdolna - Éden

2017. május 19. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon hatásos dallal állt elő Rúzsa Magdi. Éden, ahová minden ember vágyik – sajnos ez az idilli környezet csak a földi életen túl érhető el –, de ezzel a számmal ott érezhetjük magunkat pár percre!

hirdetés

2017. május 17-én debütált a legnépszerűbb videómegosztó oldalon a vajdasági énekesnő, Rúzsa Magdi legújabb dala, aminek a sokat igérő Éden nevet adták. Hamar az emberek kedvence lett, mert a legfelkapottabb videók között van. Csodás környezetben forgatták a klipet, ahová még egy egzotikus állat is bekerült a kisfilm képi világába. Tudjuk, a kígyónak fontos szerepe volt az Ádám és Éva bibliai történetben, ahol Évát a kígyó vette rá, hogy bűnbe essen. Erre utal most Magdi új dala is.

A zeneszerzők Madarász Gábor és az énekesnő maga voltak, az utóbbi írta a dalszövegét is. A zenei rendezői szerepben egy kiváló szakember, Szakos Krisztián vett részt, míg a videoklipet Gráf Péter forgatta és rendezte.

Az alábbiakban megtekinthető a klip is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek