Starity

Ruby Rose Katy Perry torkának ugrott új dala miatt

2017. május 19. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swiftet védi a színésznő, aki úgy gondolja, Katy új dalával durván beszólt.

hirdetés
Ruby Rose Katy Perry torkának ugrott új dala miatt
Fotó: A kép csak illusztráció

Köztudott, hogy az Orange Is the New Black sztárja Taylor Swift hírhedt csaj-squadjába tartozik, így természetesen kiáll mellette, bármi történik. Azonban sokakat megdöbbentett, amikor Perry Swish Swish dalának megjelenésére öt perccel már Twitteren üzent durva dolgokat.

A Swish Swish nem tudni kiről szól, egyértelműen „diss-track”, azonban Perry egy korábbi interjúban tagadta, hogy Swiftről dalt írt volna. Ennek ellenére a cím (Swish Swish Bish) eléggé árulkodó.

Rose egyenesen sz*rnak, zűrzavarosnak és kukába valónak nevezte Perry munkásságát. A felhasználók többsége mégis értetlenül állt a kirohanása előtt, hiszen TayTay is köztudottan balhéiból merít ihletett: Style – Harry Styles, Dear John – John Mayer, Bad Blood – Katy Perry és még sorolhatnánk a végtelenségig.

„Eltökélt sz*r után Bomb a Petit, most pedig egy idióta zűrzavar” – kezdte Ruby, viccet csinálva az énekesnő Chained to the Rythm, Bon Appétit és legújabb felvételéből, majd a Bajos csajokból is idézett
Egy rajongó kikérte magának, hogy miért a megjelenés pillanatában csüngött rá a dalra, és, ha már ekkora „rajongó”, vegye is meg. A válasz nem váratott magára: „Ti vagytok a fanjei, nektek kéne megvenni a dalait, hátha, akkor végre felkerülne a listákra. Ha annyian, amennyien most üzentetek nekem, megvettétek volna az utóbbi három dalát, akkor már sláger lenne” – szólt be

Perry nem kommentálta az esetet, illetve Nicki Minaj is ignorálta a tweeteket, aki közreműködött a felvételben. Ruby egyébként Perry közeli barátja volt, mielőtt Taylorral összekerült volna.

A színésznő megtagadta a bocsánatkérést, elmondása szerint, ő azt tette, amit a szíve diktált, és bármikor megvédené a barátait.

Szerinted igaza van Rubynak?
Igen
Nem, nincs
survey Maker
 
 
 
 
 
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek