Starity

Mégsem mutatja be a The CW Debby Ryan sorozatát

2017. május 22. 16:04   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hónapja tudtuk meg a hírt, miszerint Debby Ryan főszerepet kapott a The CW pilot fázisban lévő sorozatában, az Insatiable-ben, ám a csatorna úgy döntött, mégsem mutatja be a sorozatot.

hirdetés
Mégsem mutatja be a The CW Debby Ryan sorozatát
Fotó: Pinterest

Februárban bejárta a világhálót a hír, miszerint a Disney által megismert Debby Ryan Patty bőrébe bújhat majd a The CW csatorna készülő sorozatában. A rövid tartalom is napvilágott látott: Patty súlyfelesleggel küzdő lány, akit egy baleset bír rá arra, hogy változtasson életvitelén, s miután sikeresen leadott 30 kilót, a szépségkirálynők korábbi edzője elhatározza, hogy sztárt farag a lányból. Ezt követően márciusban pedig arról érthesülhettünk, hogy a Bűbájos Boszorkák sztárja, Alyssa Milano is csatlakozik a stábhoz.

Sajnálatos módon nemrégiben bejelentlésre került, hogy a csatorna mégsem adja le a sorozatot. Jó hír lehet azonban az, hogy bár a The CW törölte programjáról a sorozatot, más hálózatokon még megjelenhet.

Debbyt természetesen korántsem kell hiányolniuk a rajongóknak, hisz készülőben van két új filmje: A Rip Tide és a Cover Versions, utóbbiban a Nickelodeon által megismert Drake Bell melett fog játaszani a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek