Starity

Megérkezett az első betekintő Liz Gillies új sorozatába

2017. május 22. 16:04   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén ősszel mutatja be a The CW a Dynasty című sorozatot, melyhez pár napja előzetes is érkezett.

hirdetés

A Nickelodeon egykori Jade West-je ismét új szerepben bizonyíthat, ezúttal a The CW csatorna ősszel startoló sorozatában, a Dynastyben. A széria készítői Josh Schwartz és Stephanie Savage, akinek a nevéhez olyan neves sorozatok kötődnek, mint például a Gossip Girl vagy a Runaways. A sorozat az ABC-n 1981-től 1989-ig futó Dynasty szappanoperán alapul. A történet középpontjában a ravasz és karizmatikus fiatal nő, Fallon Carrington (Liz) áll, akinek milliárdos édesapja egy családi összejövetel keretein belül mutatja be új feleségét, aki nemmellesleg majdnem olyan fiatal, mint lánya. Fallon minden erejével azon van, hogy keresztbe tegyen a frigynek. 

Liz mellett Grant Show, Nathalie Kelley, Alan Dale, Sam Adegoke, Robert Christopher Riley, Rafael de la Feuente és James Mackay is csatlakozott a stábhoz. A sorozat első évadját már berendelték, a megjelenés pontos dátuma egyelőre még titok. A két napja érkezett előzetes alább megtekinthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek